Bucharest apartments     
Bucharest apartments for daily rental

Despre noi
Oferim pentru inchiriere pe termen scurt apartamente si garsoniere de lux, in Bucuresti. Daca doriti sa va bucurati de o sedere cat mai confortabila in capitala tarii, alegeti oferta noastra de cazare in apartamente nou renovate si mobilate intr-un stil modern si elegant, platind doar jumatate din pretul unui hotel de 4 stele. Dupa cum probabil ati constatat si dumneavoastra, hotelurile din Bucuresti sunt adesea foarte scumpe si cu probleme, oferindu-va nimic mai mult decat un loc in care sa petreceti noaptea. Apartamentele noastre combina luxul hotelurilor cu comfortul, intimitatea si facilitatile casei dumneavoastra oferindu-va, pe langa camera de dormit, un living in care sa va primiti oaspetii si in care puteti organiza intalniri de afaceri, bucatarie complet echipata, certitudinea unei curatenii impecabile si deplinul profesionalism al angajatilor nostri.

De cele mai multe ori hotelurile din Bucuresti sunt situate ori prea departe de centrul orasului, ori prea aproape de zgomotul strazilor centrale. Pentru comfortul si siguranta dumneavoastra, apartamentele noastre sunt situate in cele mai linistite si sigure zone, chiar in inima orsului!

Vizitati galeria de imagini pentru a vizualiza poze ale apartamentelor noastre si pentru a va convinge ca apartamentele sunt renovate recent, finisate in cel mai rafinat stil si echipate complet cu electrocasnice - frigider Whirlpool, cuptor cu microunde digital, cuptor pe gaze cu aprindere electronica, filtru de cafea, farfurii, tacamuri, toate la dispozitia dumneavoastra! In pretul sederii dumneavostrea va oferim un pachet complet de programe TV prin cablu, asternuturi si prosoape albe, curatenie impecabila !In cazul in care calatoriti singur, o alegere buna pentru dumneavoastra ar fi o garsoniera de lux, compusa din dormitor, bucatarie si baie. Apartamentele cu doua camere au living, dormitor, bucatarie si baie, si sunt potrivite pentru una sau doua persoane, putand fi utilate, la cerere, cu un pat suplimentar. Pentru doua sau mai multe persoane va recomandam apartamentele cu 3 camere, care au doua dormitoare, living, bucatarie si baie.

Rezervarea
Pentru a fi siguri ca gasiti un apartament liber in perioada dorita de dumneavoastra, este recomandat sa faceti rezervarea cu una-doua saptamani inainte de vizita in Bucuresti. Totusi, chiar daca alegeti sa faceti o rezervare in ultimul minut, ne vom stradui sa va satisfacem solicitarea! In acest caz, va rugam sa ne contactati si telefonic. Rezervarile pot fi facute online sau prin e-mail, telefon sau fax. Angajatii nostri va vor sta la dispozitie, fiind capabili sa va preia solicitarile in limbile romana, engleza si franceza.

Fiecare rezervare emisa online va fi confirmata printr-un email ! Rezervarile sunt gratis.

Contra cost, daca aveti nevoie, un sofer va poate intampina la aeroport sau la gara si va poate conduce la apartamentul dumneavostra.


Toate informatiile suplimentare despre noi si serviciile noastre pot fi obtinute prin e-mail
sau la telefon.

Cazarea si Eliberarea apartamentului
CAZAREA se face incepand cu ora 15:00 p.m., iar ELIBERAREA apartamentului la ora 12:00 p.m. Acceptam plata cash in timpul procedurii de check-in si va oferim factura.

Soferi si translatori
Transfer de la aeroport - 25EUR. La cererea dumneavoastra, unul din soferii nostri va poate duce de la aeroport direct la apartament pentru o taxa de 25 EUR. Pentru mai mult de 3 persoane transportul va fi efectuat cu un automobil suplimentar contra cost suplimentar 25 EUR. In cazul in care nu vorbiti fluent limba romana, putem sa va oferim un translator care va va ajuta contra unui pret rezonabil.

Oferta nostra e o cu siguranta in avantajul dumneavostra ! Cu noi, nu numai ca va veti bucura de cea mai buna cazare la un pret incredibil, dar nici nu trebuie sa va faceti griji in privinta transportului sau a felului in care comunicati cu partenerii dumneavoastra de afaceri (in cazul in care dumneavoastra, sau ei, necesitati un translator)- echipa noastra este la dispozitia dumneavoastra!

 

 

 

Cellu M6