apartament in Bucuresti    
regim hotelier Bucuresti inchirieri termen scurt Bucuresti
inchirieri garsoniere Bucuresti Bine ati venit !
Va oferim spre inchiriere in regim hotelier, apartamente in regim hotelier in Bucuresti; inchirieri garsoniere, si apartamente de lux ultracentral.
 
Apartamentele in regim hotelier, va ofera spatiu si intimitate pentru calatoriile dumneavoastra de afaceri sau ca turist. Profitand de oferta noastra va veti bucura de o cazare in Bucuresti pe termen scurt care, pe langa un spatiu elegant in care sa va petreceti noaptea, va pune la dispozitie propriul living-room, baie si bucatarie complet echipata. Inchirieri garsoniere, si inchirieri apartamente regim hotelier in Bucuresti. Preturile de inchiriere ale apartamentelor in regim hotelier inving orice competitie ele fiind cu cel putin 50% mai mici decat tarifele practicate de hotelurile din Bucuresti. Garsoniera in regim hotelier, apartament de 2 sau 3 camere in regim hotelier, cazare ieftina in Bucuresti, la un standard ridicat. camere in regim hotelier

apartament de inchiriat in Bucuresti Apartamente de inchiriat in Bucuresti ultracentral si garsoniere regim hotelier - toate apartamentele sunt in administrarea noastra asa ca nu trebuie sa platiti comisioane si taxe suplimentare fata de lista de preturi.


Apartamente de inchiriat Bucuresti, regim hotelier Bucuresti - informatii despre atractiile din zona apartamentelor
Cu inchirieri in regim hotelier Bucuresti, soferii nostri va pot astepta la aeroport si duce direct la apartament.

Contactati-ne pe Yahoo Messenger!  inchirieri garsoniere
Puteti rezerva apartamentul dorit online !
ID Yahoo: finitconsult


Personalul nostru va sta la dispozitie cu informatii utile si alte servicii pentru a va bucure o sedere cat mai placuta in Bucuresti la apartamentele noastre. Contactati-ne telefonic sau prin email.E-mail:


We accept:  

Inchirieri garsoniere si apartamente in regim hotelier Bucuresti
Apartamentele sunt recent renovate si finisate in cele mai mici detalii. Locatiile sunt sigure, ultracentrale, interioarele sunt complet mobilate si echipate modern, amenajate pentru a oferi clientilor nostri tot confortul propriei locuinte si ceva in plus! Este la fel de usor sa rezervi si inchiriezi un apartament in regim hotelier la noi ca si la orice hotel!
Toate apartamentele regim hotelier sunt localizate in centrul Bucurestiului, inchirieri pe termen scurt la cativa pasi de majoritatea atractiilor turistice, cluburilor, restaurantelor, etc.
 

::Termeni si conditii ::Contact::

 
Cellu M6